16 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Bahçelievler

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.



Mes Turkuaz ve  Timur Gayrimenkul  ortaklığı imzasıyla yükselen  Nef Bahçelievler  projesinde konutların yanı sıra ticari ünitelerde bulunacak.


Real Meydan AVM'nin yerinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konutun yer alması planlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak. Nef Bahçelievler'de yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 7 bin ile 8 bin TL arasında olması öngörülüyor.


Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi  Kale Outlet AVM ve Marmara Forum AVM’ye çok yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Nef Bahçelievler projesinde Nef'in foldome konsepti ile herkesin 5 bin metrekare evi olacak. Foldhome komsepti ile kareoke odası, müzik odası, sinema odası gibi alanlar evinize eklenip çıkarılabilecek. 


Nef Bahçelievler nerede?


Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!


Nef Bahçelievler iletişim;

Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com/

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön