19 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler fiyatları

Nef Bahçelievler fiyatları

Nef Bahçelievler, Timur Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Toplam 10 blokta 1023 daireden meydana gelen Nef Bahçelievler'de 50 daireye özel avantajlar sunuluyor. 

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi!

Timur Gayrimenkul Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 640 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Ağustos 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 2017!

Timur Gayrimenkul tarafından Bahçelievler'de eski Real Meydan AVM'nin yerine yükselen Nef Bahçelievler'de teslimler 2019 yılının Ağustos ayında yapılacak..

Nef Bahçelievler fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!

Nef Bahçelievler fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Nef Bahçelievler projesinde 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

Nef Bahçelievler güncel fiyatları!

Nef Bahçelievler güncel fiyatları haberimizde bulunuyor. Nef Bahçelievler projesinde geniş metrekareli 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nef Bahçelievler fiyatları Haberi

Nef Bahçelievler fiyatları

Nef Bahçelievler, Timur Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Toplam 10 blokta 1023 daireden meydana gelen Nef Bahçelievler'de 50 daireye özel avantajlar sunuluyor. 

Nef Bahçelievler Londra Asfaltı Caddesi'ne cepheli proje eski Real Meydan AVM'nin yerinde, 6 ile 22 kat arasında değişen bloklar ile yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 60 metrekare ile 270 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.

Nef Bahçelievler ödeme planı

Yeni blok satışlarının başladığı Nef Bahçelievler'de 50 daireye özel peşinde yüzde 20 indirim veya 60 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.  Nef Bahçelievler fiyatları 588 bin TL'den başlıyor. 

Şehir merkezinin en yeşil projesi Nef Bahçelievler, prestijli okulların yanı başında yükseliyor. Projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Nef Bahçelievler projesinin ortak kullanım alanları arasında fitness, kapalı otopark, spor...