23 / 04 / 2024

Mod Tasarım ofisini kendin seç

Mod Tasarım ofisini kendin seç

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Mod Tasarım, mobil uygulamalarla showroom imkânı sunuyor!

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Mod Tasarım’dan yeni nesil ofis tasarımı!

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Mod Tasarım iş verimliliğini artıran ofis tasarımları geliştirdi!

Mod Tasarım tarafından 2006 yılından bu yana, daha verimli iş ortamları sağlamak ve çağrı merkezi çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla çözüm odaklı, özel tasarımlar geliştirildi.

Ofis Tekin'den Ofisini tasarımınla konuştur yarışması!

Ofis Tekin Exclusive’in ilk 3 dereceye girenlere istihdam garantisi verdiği “Ofisini Tasarımınla Konuştur” yarışmasında son katılım tarihi üniversitelerden gelen talep üzerine 27 Aralık 2014’e uzatıldı

Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışması için son başvuru tarihi 15 Nisan!

Ofis Tekin Exclusive’in ergonomik ve verimli çalışma mekanları yaratacak genç yetenekler aradığı ofis tasarım yarışması Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışması yurt genelinde büyük ilgi gördü...

Ofisini Tasarımınla Konuştur yarışmasında eser kabulü başladı!

Ofis Tekin Exclusive tarafından düzenlenen ve sıra dışı çalışma mekanları yaratacak genç yeteneklerin arandığı bir ofis tasarım yarışması olan “Ofisini Tasarımınla Konuştur”, eser kabulüne başladı.

Mod Tasarım ofisini kendin seç Haberi

Mod Tasarım ofisini kendin seç


Mod Tasarım büyük bir yenilik daha sunuyor. Türk mühendislerin üç yıl gibi uzun süren çalışması sonucunda geliştirilen mobil uygulamalar ile dünyada bir ilke imza atan firma, sahip olmak istediğiniz ofisi yaşamanıza olanak sağlıyor. Mod Tasarım'ın tüm ürünlerini bir arada bulabileceğiniz "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamaları ile mobilyalarınızı seçebilir ve ofisinizde nasıl bir dekorasyon oluşturduğunuzu görebilirsiniz. Uygulama ayrıca seçtiğiniz ürünlerin boyutlarını, renk ve kumaş alternatiflerini deneyerek görmenizi sağlıyor. Böylece istenmeyen bir sürpriz yaşamanızı engelliyor.


Ayrıca bu uygulamada ofisinizi tasarlayabilmenizin yanı sıra, sanal gerçeklik gözlüğü ile içinde gezebileceğiniz özellikte bulunuyor. Bu sayede hem ofisinizin içinde dolaşabiliyor, hem de ürünlerin yerlerini değiştirebiliyorsunuz. Ofisinizde yaşayabileceğiniz sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde uygulama üçüncü bir boyut kazanıyor.



Yeni...