29 / 03 / 2024

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.





Ofiste bulunduğumuz saatleri daha verimli hale getirmek içinse çalışma alanlarımızın estetiği ve rahatlığı büyük önem taşıyor. Yöneticiler ve ofis çalışanlarının tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.


Modern, özgün ve rahat…


Sıkıcı iş toplantılarının samimi bir atmosferde gerçekleşmesine olanak tanıyan Black Pearl, ofis hayatınıza canlılık, toplantılarınıza dinamizm katıyor. Yöneticiler için seçkin bir koleksiyon oluşturma amacıyla tasarlanan Black Pearl, tasarım, malzeme ve işçilik kalitesi ile üst düzeylere yakışacak bir çalışma alanı vadediyor. 


Ahşapla siyahın mükemmel bir uyum içerisinde kullanıldığı koleksiyon, metal üzerindeki işleme detaylarıyla kusursuz bir görünüm sergilerken, yöneticilere benzersiz bir ayrıcalık sağlıyor.Amerikan meşe, Akağaç, Afrika cevizi, lake beyaz, teak gibi farklı renklerde ahşap seçeneklerini barındıranOfisci Black Pearlserisi, her zevke hitap ediyor.



Geri Dön