26 / 04 / 2024

Mod Tasarım uygulamaları

Mod Tasarım uygulamaları

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Sezginer ve Hazar Günen ortaklığında kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Samsun Saathane Meydanı Kentsel Tasarım Projesi'ne ödül!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından be sene 15.’si düzenlenen, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda “Saathane Meydanı Kentsel Tasarım Projesi” ile proje ödülüne layık görüldü.

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Mod Tasarım, mobil uygulamalarla showroom imkânı sunuyor!

Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Mod Tasarım’dan yeni nesil ofis tasarımı!

Klasikleşen ofis algısına yepyeni bir boyut kazandırma mottosuyla, 2002 yılında sektöre adım atan Mod Tasarım, çalışma alanlarını yeniden tanımlıyor.

Üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçilmeli!

Belediyeler ilkel imar planı uygulamalarının ve iki boyutlu imar anlayışının dışına çıkıp üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçerse, şehir daha medeni bir şekilde gelişimini sürdürür.

Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulamalarını İBB onayladı!

İstanbul'un ana arterlerinin modern görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye

Mod Tasarım uygulamaları Haberi

Mod Tasarım uygulamaları

Bir Ofis hayal edin… İstediğiniz konforu sunan, içinde en sevdiğiniz renkte dinlenme koltuklarının ve mobilyaların olduğu bir ofis… Dekorasyonuyla size mutluluk ve enerji veren bir çalışma ortamı. Ya da hayal etmeyin çünkü Mod Tasarım’ın geliştirdiği mobil uygulamalarla hayalinizdeki ofis gerçeğe dönüşüyor.  


Yenilikçi ofis çözümlerini teknolojiyle birleştiren Mod Tasarım büyük bir yenilik daha sunuyor. Türk mühendislerin üç yıl gibi uzun süren çalışması sonucunda geliştirilen mobil uygulamalar ile dünyada bir ilke imza atan firma, sahip olmak istediğiniz ofisi yaşamanıza olanak sağlıyor. Mod Tasarım’ın tüm ürünlerini bir arada bulabileceğiniz “Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360” uygulamaları ile mobilyalarınızı seçebilir ve ofisinizde nasıl bir dekorasyon oluşturduğunuzu görebilirsiniz. Uygulama ayrıca seçtiğiniz ürünlerin boyutlarını, renk ve kumaş alternatiflerini deneyerek görmenizi sağlıyor. Böylece...