26 / 04 / 2024

Modd group reklam ajansı

Modd group reklam ajansı

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Rekline Group İnşaat Malzemeleri Ve Reklam Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Nıjat Huseynov ve Rovshan Ibrahımov tarafından kuruldu.

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ah Global Group Emlak İnşaat Reklam Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ali  Houshmand tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hb Group Reklam Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burghol tarafından kuruldu.

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryla Group Reklam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Maya Nahar tarafından kuruldu.

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mo`Ath Khalaf  Ahmad Alomarı tarafından kuruldu. 

MODD/group 200 milyon TL’lik yatırım çekti!

Bu zamana kadar 125'den fazla markalı konut projesi üreten MODD/group, 2018 yılında Türkiye'ye 200 milyon TL’lik yatırım çekmeyi başardı.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Modd group reklam ajansı Haberi

Modd group reklam ajansı

Türkiye’nin önde gelen 300’den fazla markasına hizmet veren MODD/group, reklam ajansı olarak 2019 yılını yüzde 35 büyüme ile tamamladı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Tam hizmet reklam ajansı ve girişimcilik merkezi olarak faaliyet gösteren MODD/group’un 2019 yılını yüzde 35’lik büyümeyle tamamladı. MODD/group’un 2019’da oldukça agresif bir büyüme sergilediğini vurgulayan MODD Group CEO’su Cem Has, "Sahip olduğu ekibi büyüterek, iş potansiyelini artıran şirketimiz 2019’da 3 yeni şirket ile faaliyet alanını genişletti. Gerek ciro gerekse de istihdam olarak yılı yüzde 35’lik büyümeyle tamamladık. Grup olarak geçtiğimiz yıl 3 yeni girişime imza attık." dedi.


360 Proje Pazarlama İle 1 Milyar TL’lik Portföy’e Sahibiz

MODD Group CEO’su Cem Has açıklamalarına şu şekilde devam etti,"Bunlardan ilki olan 360...