29 / 03 / 2024

Modern Buluşmalar paneli

Modern Buluşmalar paneli

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin konuşmacı konuk olarak katılacak....

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 36. Gündem Buluşmaları 7 Ekim'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 36. Gündem Buluşmaları toplantısını “Pandeminin Gölgesinde 2021: Değişen Para Dinamiğinde Talep Nasıl Şekillenecek?” başlığıyla 7 Ekim 16:00'da online şekilde gerçekleştirecek. 

Modern Buluşmalar paneli Haberi

Modern Buluşmalar paneli


Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin’in konuşmacı konuk olarak katılacağı ‘MODERN BULUŞMALAR’ paneline ev sahipliği yapıyor.

Prof.Dr.Kerem Alkin’in ‘5.Yılında Küresel Kriz’ ve ‘Türkiye ile Dünya Ekonomisi için 2014 Beklentileri’ konulu ‘Modern Buluşmalar’ paneli Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyelerinin katılımı ile gerçekleşecektir.


PROF. DR. KEREM ALKİN Hakkında

Prof.Dr. Kerem Alkin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladığı lisans eğitiminin ardından, lisansüstü eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans programı ile sürdürmüştür. Doktorasını 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda tamamlayan Alkin, akademik kariyerine 1987 yılında İstanbul Üniversitesi...