25 / 04 / 2024

Prof.Dr.Kerem Alkin ile Modern Buluşmalar paneli!

Prof.Dr.Kerem Alkin ile Modern Buluşmalar paneli!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin konuşmacı konuk olarak katılacak....




 

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO, Bursa Modern projesi ile 09 Ekim 2013 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kerem Alkin’in konuşmacı konuk olarak katılacağı ‘MODERN BULUŞMALAR’ paneline ev sahipliği yapıyor.

 

Prof.Dr.Kerem Alkin’in ‘5.Yılında Küresel Kriz’ ve ‘Türkiye ile Dünya Ekonomisi için 2014 Beklentileri’ konulu ‘Modern Buluşmalar’ paneli Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyelerinin katılımı ile gerçekleşecektir.

 

 


PROF. DR. KEREM ALKİN Hakkında

Prof.Dr. Kerem Alkin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladığı lisans eğitiminin ardından, lisansüstü eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans programı ile sürdürmüştür. Doktorasını 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı’nda tamamlayan Alkin, akademik kariyerine 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi araştırma görevlisi olarak başlamıştır. 1999 – 2001 yılları arasında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Para-Banka Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürüten Alkin’in profesörlük ataması 2004 yılında, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi nezdinde İktisat Ana Bilim Dalı kadrosuna yapılmıştır.

Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölüm Başkanlığı, Mobil Servis Sağlayıcı İş Adamları Derneği (MOBİLSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu üyeliği görevlerini yürüten Prof.Dr. Kerem Alkin, aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomik Değerlendirme Kurul Üyeliği görevlerini de sürdürmektedir.

 

SİNPAŞ GYO Hakkında

Türkiye’nin İMKB’de işlem gören ve % 49’u halka açık şirketi Sinpaş GYO, imza attığı her konut projesinde müşterilerine ve hissedarlarına kazançlı yatırımlar sunuyor. Daima yenilikçi ve modern projelere imza atan Sinpaş GYO’nun, İstanbul’da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010; Bursa’da Bursa Modern, Ankara’da İncek Life olmak üzere satışı süren 5 projesi, satışı ve inşaatı tamamlanan 3 proje olmak üzere toplam 8 projesi bulunuyor.



Geri Dön