19 / 04 / 2024

Mohammed Diaaed Alsawadi

Mohammed Diaaed Alsawadi

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimdiki Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Mohammed Abdulsamq tarafından kuruldu. 

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja World Emlak Turizm Gıda Kargo İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 102 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A Alamrı, Mohammad Abuassonon ve Saleh Alshbakı ortaklığında kuruldu. 

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Alsharif İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsharif İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile F. Abdullah Alsharıf, Zakarıa Daba ve Ezzar Ahmed Mohammed Youssef ortaklığında kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanı Mohammed Aseri ve Ahmed Yasin ortaklığında kuruldu. 

İdeal Gt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Gt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Kara Alı tarafından kuruldu.

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Aly ve Hamdı Shaaban ortaklığında kuruldu.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Mohammed Diaaed Alsawadi Haberi

Mohammed Diaaed Alsawadi

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her...