16 / 04 / 2024

Molozşut

Molozşut

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

O ilde 57 bin TL'den başlayan fiyatlarla 30 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Niğde Ulukışla Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Ulukışlailçesi, Doğu ve Alpağut Mahallelerinde yer alan 30 arsayı 57 bin 578 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Mertsanlar İnşaat Petrol Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mertsanlar İnşaat Petrol Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Zafer Arğut tarafından kuruldu.

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Batuhan Kaşut ve Tarkan Ali Kaşut ortaklığında kuruldu.

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Alpagut Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedel ile Kemal Alpağut tarafından kuruldu.

Mersin'deki 600 yıllık Azakhan'da moloz ve çirkin beton yığınları birikti!

Mersin’de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olan ve iş hanı yapılmak üzere yıkılan kent merkezindeki tarihi Azakhan’ın beton yığını oldu. 600 yıllık olduğu tahmin edilen yapının yerine 90’lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin temsilciliği sayesinde engellendi.

İnea Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnea Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Aygün Emanet ve Ebru Kavşut ortaklığında kurulduç.

Molozşut Haberi

Molozşut

Yüksek katlı inşaatlarda moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Karmod,  Molozşut adını verdiği ürününü satışa çıkardı. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Karmod Üretim Müdürü Talay Öztürk, Molozşut'un tüm katlardan inşaat atıklarınının kapalı şekilde zemine kadar indirilmesinde sağladığı güvenli sistemle bu alanda oluşabilecek iş kazalarını tamamen ortadan kaldıracağını ifade etti. 


Talay Öztürk, kolay kurulumu ve şık görünümüyle öne çıkan ürünün yüksek katlı inşaat şantiyelerinde atıkların uzaklaştırılmasında pratik çözüm sunduğunu söyledi. Öztürk, "Demonte eklenebilir özellikteki Molozşut, kat mazgalı, baca ve katlar arası sabitleme ayağına sahip. Kule şeklinde kolayca kurulum yapılabiliyor. Katlardaki mazgalların her birinden çöp atılabiliyor. Her yükseklikteki kat aralığına göre kolayca ayarlanabilir ve kullanılabilir. Yüksek mukavemetli polietilen malzemeden üretildiği için kolay yıpranmaz, defalarca sökme takma yapılarak...