25 / 04 / 2024

mopsan İnşaat karşıya

mopsan İnşaat karşıya

MOPSAN İnşaat tarafından Karşıyaka'da inşa edilen Yüksek Vadi Evleri'nde 61 metrekare konutlar 79 bin YTL'ye satılıyor. Taksitler 770 YTL'den başlıyor.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Dikkat! Borsada küçük yatırımcı silkelenme riskiyle karşı karşıya

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor üstüne rekor kırarken Ekonomi Yazarı Dr. Şeref Oğuz’dan hayati bir uyarı geldi. Şeref Oğuz, borsada hasat zamanının geldiğini belirterek, “SPK'nın korumadığı küçük yatırımcı yeniden silkelenme riskiyle karşı karşıya kalabilir” dedi.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

AFAD'dan son dakika uyarısı! 72 kente kar yağışı geliyor...

Meteoroloji'den gelen peş peşe uyarıların arkasından yağışlı hava yurda etkisini sürdürmeye başladı. Buna göre, AFAD 41 il için turuncu, 31 il için de sarı kodlu uyarı yaparken yurdun bazı bölgelerinde de mevsimin ilk kar yağışı etkili olmaya başladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

She Otomotiv İnşaat Madeni Yağ Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

She Otomotiv İnşaat Madeni Yağ Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Esmer tarafından kuruldu.

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Yalan söyleyen ev sahibine tazminat şoku! Kiracınızı çıkarırken 2 kez düşünün!

Astronomik seviyede artış gösteren ev kiraları, mülk sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getiriyor ve sorunlar büyüyor. Uzman isimler, konut sahibi baskısıyla karşı karşıya kalan kiracıların yasal haklarının altını çiziyor. Peki kiracıların hakları neler? İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

mopsan İnşaat karşıya Haberi

mopsan İnşaat karşıya

1) Projenin adı: YÜKSEK VADİ EVLERİ

2) Yapımcı şirket: MOPSAN İNŞAAT A.Ş.

3) Projenin Lokasyonu: KARŞIYAKA - İZMİR

4) Toplam arsa alanı: 234.000 m2

5) Toplam inşaat alanı: 281.000 M2

6) İnşaata ne zaman başlandı: KASIM 2005

7) Ne zaman bitirilecek: 544 KONUT TESLİM EDİLDİ. NİSAN 2008'DE 300 KONUT DAHA TESLİM EDİLECEK

8) Konut sayısı: 2.250

9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 61M2 - 178 M2

10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 79.000...