19 / 04 / 2024

most successful turk awards

most successful turk awards

Türk mobilya sektöründe 41.yılını kutlayan Doğtaş, Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Most Successful Turk Awards’da “İngiltere’nin En Başarılı Şirketi” seçildi...

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Vestel 49” ve üstü televizyon alımlarında 1 yıllık DIGITURK taraftar paketi aboneliği hediye veriliyor. Televizyonunu Vestel’den alanlar DIGITURK'ü ücretsiz izleme şansına sahip. İşte kampanya detayları ve fiyat listesi.

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te Ibrahım A.A.S. tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket kuruldu!

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket Esenyurt'ta Syed Saeed Shah tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

most successful turk awards Haberi

most successful turk awards


Birleşik Krallık ve Türkiye'nin ilişkilerini güçlendirmek, ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak üzere hizmet veren Business Network tarafından bu sene dördüncüsü organize edilen En Başarılı Türkler Ödül Töreni, 3 Kasım akşamı Hilton Park Lane Hotel'de gerçekleştirildi. 


Business Network İşadamları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve İngiltere'nin en prestijli ödülleri arasında yer alan Most Successful Turk Awards'da "İngiltere'nin En Başarılı Şirketi" seçilen Doğtaş, mobilya sektörünün en başarılı ve beğenilen markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.


Doğtaş, Business Network'ün düzenlediği anket çerçevesinde, şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik ve finansal sağlamlık, çalışan memnuniyeti gibi kriterler ele alınarak ödüle layık görüldü.


Ödül Töreni; Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet...