26 / 04 / 2024

motorsiklet

motorsiklet

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Motosiklet kullananlar dikkat! B ve A1 sınıfı sürücü belgesi olanlar motosiklet kullanabilecek!

Motorsiklet kullanan sürücüler için yeni bir karar daha Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 125 cc'nin altında bulunan motorlar B ehliyet ile kullanılabilecek.

A101 aktüel 4 Mayıs 2023 katalog: İndirimli benzinli motosiklet fırsatı! Hemen bakın... Son dakika!

A101'un 4 Mayıs tarihli kataloğu, birbirinden avantajlı indirimlerle dolu. Ancak dikkat çeken en ilginç ürünlerinden biri, uygun fiyatı ve kaliteli tasarımıyla beğeni toplayan motorsiklet.

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Yuki Ilgaz Plus 3 tekerlekli, kasalı, elektrikli motorsiklet kaç TL? İşte 22 Nisan 2022 fiyat bilgisi

Yaz mevsiminin gelmesiyle elektrikli motosiklet araçlarına talep oldukça fazla. Vatandaşlar tarafından oldukcaz fazla tercih edilen YK-16 ILGAZ MINI araçın özellikleri ve fiyatı nedir? İşte YK-16 ILGAZ MINI fiyat ve ürün bilgisi...

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Uluhan Grup sponsorluğundaki Aware Racing tamamlandı!

Uluhan Grup'un sponsorluğunda kurulan Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağında muhteşem bir final yaparak üç dalda birden birinciliğine ulaştı

Uluhan Grup'un kurduğu Aware Racing takımı pistlere çıkıyor!

İnşaat sektöründe hızlı giden Uluhan Grup'un kurduğu Aware Racing motorsiklet takımı pistlere çıkıyor

motorsiklet Haberi

motorsiklet

Dün, Doğan Trend Otomotiv tarafından Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen Tayvan menşeli KYMCO markasının dünyada henüz yeni satışlarının başladığı üç tekerlekli CV3 modelinin Türkiye’deki lansmanına, Tayvan'dan KYMCO üst yönetim üyeleri de katıldı.

Markanın ürün gamındaki en teknolojik ve güçlü scooterı olan KYMCO CV3, 2022 modeli, Türkiye'de 369.900 TL'den satışa sunulmaya başlandı. Lansman toplantısından yatırım müjdesi haberi de geldi.

Ülkemizi ziyaret eden KYMCO CEO'su Chun-Ping Ko, “Türkiye'de montaj tesisi kurma olasılığını değerlendirmeye başladığımızı bildirmek isteriz” diyerek üretim alanında yatırım müjdesini verdi.

Basın toplantısında yeni iş birliği süreciyle ilgili soruları yanıtlayan Doğan Trend CEO'su Kağan Dağtekin, “Bu yolculuğa ilk etapta Türkiye pazarına uygun CKD tipi ürün üretimi ile çıkma kararı aldık. O vakit hedefimiz yerlileşme oranını artırmak olacak. Bir montaj fabrikasının anlamlı olabilmesi için...