26 / 04 / 2024

Uluhan Grup'un kurduğu Aware Racing takımı pistlere çıkıyor!

 Uluhan Grup'un kurduğu Aware Racing takımı pistlere çıkıyor!

İnşaat sektöründe hızlı giden Uluhan Grup'un kurduğu Aware Racing motorsiklet takımı pistlere çıkıyor



Uluhan Grup'un sponsorluğunda kurulan Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayağında 3 kategoride yarışacak. Şampiyona zorlu İstanbul Park pistinde koşulacak.

 

İnşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Uluhan Grup'un sponsorluğunda kurulan Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing,  Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayağında derece peşinde koşacak. 26-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul'da Park'ta düzenlenecek organizasyonda, Aware Racing'i 600 cc A kategorisinde takım koordinatörü Deniz Polat 111 numarasıyla, 600 cc B kategorisinde Ahmet Koçyiğit 31 numarasıyla, 600 cc C kategorisinde ise Bekir Cesur 114 numarasıyla temsil edecek.

 

Dünyanın en zorlu ve en önemli pistleri arasında gösterilen İstanbul Park'ta, pilotlar 14 zorlu virajı ve 5.338 metreyi önde tamamlamak üzere birbirleriyle kıyasıya yarışacaklar. Cumartesi günü belirlenecek sıralamanın ardından pazar günü Türkiye Pist Şampiyonası'nın 2. ayağı için start verilecek. Aware Racing takımından Ahmet Koçyiğit, Yunanistan Serez'de düzenlenen şampiyonanın 1. ayağındaki mücadelede 600 cc B kategorisinde 25 yarışmacı arasından ikinci sırada yer alarak kupa almıştı.

 

Adrenalin tutkunu Genel Müdür

Uluhan Grup Genel Müdürü Bekir Cesur da Aware Racing'in sporcuları arasında bulunuyor. Kendisini bir adrenalin tutkunu olarak tanımlayan Cesur, iş temposundan geriye kalan zamanının önemli bir bölümünü motor sporlarına ayırıyor.

 

Uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil edecek Aware Racing'e her türlü desteği verdiklerini belirten Cesur, yakın dönemde Aware Racing'in adını önce Türkiye'nin ardından tüm dünyanın duyacağına inandığını vurguluyor.

 

Kısaca Uluhan Grup - Uluhan Grup, Esenyurt'un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri'ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup'un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. 


Geri Dön