29 / 03 / 2024

Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global hizmet vermeye başladı!

Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global hizmet vermeye başladı!

Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global Gayrimenkul Danışmanlık ve Proje Geliştirme faaliyetlerine başladı.




Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz, Bonanza Global adındaki yeni şirketini kurdu. Hem uluslararası alanda gayrimenkul danışmanlığı yapacak olan Oğuz, ana faaliyet alanı olarak ise proje geliştirme konusunda 360 derece hizmet anlayışıyla yatırımcılara hizmet verecek. Melike Oğuz, 20 yılı aşkın sürede edindiği bilgi birikimi bundan sonraki dönemde Bonanza Global çatısı altında yatırımcılara aktaracak. 

Bonanza Global’i kurmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve yeni bir yolculuğa çıkmış olmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade eden Melike Oğuz, “Gayrimenkul sektörü Türkiye için lokomotif görevi gören sektörlerden bir tanesi. Biz hem Türkiye’deki gayrimenkul yatırımcılarına en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz, hem de yurtdışından yatırımcıların Türkiye’ye daha fazla yatırım yapması için çalışacağız. Gayrimenkul sektöründe başarılı olmanın en önemli adımı doğru projeyi geliştirmekten geçiyor. Bu alanda uzun yıllara dayanan deneyimimi yeni yatırımların fikir aşamasından itibaren anahtar teslimine kadar müşterilerimize aktaracağız” dedi. 


Geri Dön