18 / 04 / 2024

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn eyüp

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn eyüp

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur var mı? İşte İstanbul'da 1 haftalık hava durumu! 22-25 Mart 2023 hava durumu!

Hava durumu pek çok kişinin araştırdığı konulardan biridir. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 22-25 Mart 2023 hava durumu!

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Şekib Avdagiç'ten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul iç açıcı değil!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, son dönemde konut maliyet yükselişlerinin dünyanın pek çok ülkesinde yaşandığına dikkat çekerek, çelikten çimentoya, demirden seramik ve cama kadar birçok üründe fiyatların arttığını kaydetti. Peki İTO Başkanı Şekib Avdagiç konut sorunuyla neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn eyüp Haberi

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn eyüp

İstanbul, 31 Mart 2015 -  Dış cephe mimarisi ve iç mekan konsepti Haliç'in tarihi dokusundan ilham alınarak çağdaş bir anlayışla tasarlanan, birçoğu Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 odası, gurme lezzetler sunan Pruva Swiss Grill restoranı, arındırıcı spa’sı Serenity Wellness Center ve 380 m2'lik Golden Horn Balo Salonu'nun da dahil olduğu son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplam 7 toplantı salonuyla Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım İnş. San. Tic Ltd. Şti tarafından hayata geçirildi.


Tarihi Yarımada’nın kalbinde yer alan, Eski Kent bölgesine ve Haliç Kongre Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Uluslararası Havalimanı'na ise yalnızca 16 km uzaklıkta olan otel, hem E-5 hem de TEM otoyoluna bağlantısıyla şehrin önemli iş ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.  


Mövenpick Hotel Istanbul Golden...