24 / 04 / 2024

Mozaik İnşaat Another World satılık

Mozaik İnşaat Another World satılık

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 1 +1 'lerde 230, 2+1 'lerde ise 289 bin liradan başlıyor.

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Royal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Kaya, Metin Acar ve Sait Kabayel tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Dekorasyon İnşaat Ve Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Yalı tarafından kuruldu. 

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Onur Kayış imzasıyla kuruldu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Alanya Another World'de 289 bin TL'ye 2+1!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. 17 bin metrekare arsa içinde konumlanan sitede yatırımcı firma 5 yıldızlı otel konforunda yaşam garantisi veriyor.

Mozaik İnşaat Another World'te 230 bin TL'ye!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 1 +1 'lerde 230, 2+1 'lerde ise 289 bin liradan başlıyor.

Another World'de satışlar başladı!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World'de satışlar başladı. 17 bin metrekare arsa içinde yükselen sitede 6 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Alanya Another World'de 285 daire bulunuyor!

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da inşa edilen Another World projesi, 17 bin metrekare alanda kuruluyor. Projede anahtar teslim dairelerin fiyatları 1+1'ler için 230 bin liradan başlıyor.

Mozaik İnşaat Another World satılık daire fiyatları!

Mozaik İnşaat'ın Alanya'daki projesi Another World'te fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.Bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Another World’de; her şey elinizin altında.

Mozaik İnşaat Another World satılık Haberi

Mozaik İnşaat Another World satılık

Mozaik İnşaat tarafından Alanya'da projelendirilen Another World'de 6 farklı daire tipi bulunuyor. 17 bin metrekare arsa içinde konumlanan sitede yatırımcı firma 5 yıldızlı otel konforunda yaşam garantisi veriyor. Site içinde hamam, spa, restaurant, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık- kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, aquapark, açıkhava sineması ve çocuklar için kreş yer alıyor. Daire fiyatları 1 +1 'lerde 230, 2+1 'lerde ise 289 bin liradan başlıyor. 


Bugün