26 / 04 / 2024

MRT Maden

MRT Maden

MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emiroğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Tarabya, Sümer Korusu içinde kuruldu

Afyon'da icradan 2.4 milyon TL'ye maden işletmesi!

Şuhut İcra Dairesi Afyonkarahisar 'da bulunan krom maden işletmesini satışa çıkardı. 463.50 hektar alana sahip maden işletmesinin ihalesi, 23 Mart 2015 günü yapılacak.

Maden sahaları yeniden tabiata kazandırılacak!

Madencilik faaliyetinin sona erdiği sahaların rehabilitasyonu konusunda gerekli çalışmaların yapılması ve ülke değerlerinin korunması amacıyla hazırlanan Maden Sahaları Rehabilitasyon Eylem Planı, 2014-2018 dönemini kapsıyor.

Maden sahaları yeniden tabiata kazandırılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, 2014 - 2018 dönemini kapsayan Maden Sahaları Rehabilitasyonu Eylem Planı ile bin 628 maden sahasında, 58 bin dekar alanın rehabilitasyonu gerçekleştirilecek.

Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı.

Maden tasarısı komisyondan geçti!

Maden Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.

Karaman Madenşehri Köyü'nde Sit alanı nedeniyle köylüler, taşınıyor!

KARAMAN merkeze bağlı Madenşehri Köyü, volkanik bir dağ kütlesi olan Karadağ üzerinde Bizanslılar döneminde yapılmış kilise, manastır, kale ve mezarlar bulunduğu için 1976 yılında SİT alanı ilan edildi.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet alımı ihalesinin 2. oturumu bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaat öncesi ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin 2. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Eti Maden İstanbul, İzmir ve Ankara'da 237 daire satışa çıkardı!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Ataköy'de 9 daire, İzmir Karşıyaka'da 9 daire, Ankara Oran'da 39 daire, Balgat'ta 58 daire, Konutkent'te 20 daire, Esat'ta 22 daire, Batıkent'te 80 daire satışa çıkarıldı.

Yeni maden ruhsatında ‘ihale’ tepkisi!

Maden Kanunu’nda değişiklik öngören tasarının yarın TBMM’ye gelmesi bekleniyor. Tasarıda ruhsatlarla ilgili 11. Madde’nin değişecek olması maden ve mermer sektörü firmalarının gündemine bomba gibi düştü

Eti Maden’in ihracatı 2023’te 2.5 milyar dolara çıkacak!

Bu yıl 17 milyon liralık Ar- Ge yatırımı yapmayı planlayan Eti Maden, bora dayalı deterjan ihracatıyla ön plana çıkmak istiyor. 2023 yılında 2. 5 milyar dolarlık ihracat gelirine ulaşmayı hedefleyen şirket, 2 bin 500 kişiye de ek istihdam sağlayacak

Madenşehri Köyü yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Madenşehri Köyü yeni yerleşim alanına kavuşuyor. Karaman'da Madenşehri Köyü'nün sit alanı olması ve yapılaşmaya müsaade edilmemesi sebebiyle köy halkı mevcut evlerinde zor şartlarda yaşamlarını sürdürüyor.

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Mostar Grup Yapı İnşaat Maden Endüstriyel Temizlik Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostar Grup Yapı İnşaat Maden Endüstriyel Temizlik Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Kalyoncuo tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MRT Maden Haberi

MRT Maden

MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emiroğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu.MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere,konut,işyeri, otel,turistik tesisler ve işletmeleri,hizmet binaları,sanayi tesisleri,yol,okul,fabrika,enerji istasyonları,teknik hidrolik santral,baraj,liman,silo,havaalanı,köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak,müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak.Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel,uluslararası,askeri ihalelere katılmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Tarabya, Sümer Korusu, Postacı Halil Sokak, No:4 Kat:2....