25 / 04 / 2024

Ms Güntaş adres

Ms Güntaş adres

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknoloji Ve Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdal Taşçı ve Fuat Günlemiş ortaklığında kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş İç Mimarlık Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de  400  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Beyazdağ tarafından kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gümüş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Gümüş tarafından kuruldu.

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi açıldı!

Güntaş Endüstri Makina Metal İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Demirciler Sitesi Şubesi Zeytinburnu'nda 1 milyon 20 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Serkan Güngör tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ruhi Köseoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Ş.İlhan Yalçın Sokak'ta kuruldu.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Elmas tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Kışla Caddesi, Güntaş Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Ms Güntaş adres Haberi

Ms Güntaş adres

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.
 

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...