16 / 04 / 2024

MSY Yapı Pendik Dörtyol nerede

MSY Yapı Pendik Dörtyol nerede

MSY Yapı Pendik Dörtyol projesinde toplam 240 adet daire yer alıyor. Sosyal seçenekleri arasında yeşil alanlar ve yüzme havuzu da yer alan projede inşaat çalışmaları Ekim'de başlayacak.

MSY Yapı Pendik Dörtyol iletişim!

2 blok halinde inşa edilecek olan MSY Yapı Pendik Dörtyol projesinde yer alan konutlar yaza satışa çıkacak. İşte MSY Yapı Pendik Dörtyol iletişim bilgileri...

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

MSY Nefes MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçiriliyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

MSY Yapı Pendik Dörtyol nerede Haberi

MSY Yapı Pendik Dörtyol nerede

MSY Yapı Pendik Dörtyol projesi 2 blok şeklinde yükselecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçe'si Dörtyol'da hayata geçiriliyor.


MSY Yapı Pendik Dörtyol projesinde toplam 240 adet daire bulunuyor. Projede sosyal imkan olarak yeşil alanlar ve yüzme havuzu bulunacak. 


MSY Yapı Pendik Dörtyol projesinde inşaat çalışmaları Ekim ayında başlayacak. Satışlarının bu yaz başlayacağı proje MSY Yapı imzasıyla yükseliyor.


Pendik MSY Yapı iletişim

Telefon: (+90) 444 4 958

Web Adresi: http://www.msyyapi.com.tr/

Tülay...