26 / 04 / 2024

muammer köken

muammer köken

Kırıkkale Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, TOKİ'nin devam eden konut inşaatlarını yerinde inceledi...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Cemil Köken tarafından tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Cemil Köken taarfından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi'nin imar planında son durum!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sosyal medya üzerinden Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

muammer köken Haberi

muammer köken


TOKİ, Kırıkkale Keskin'de konutların inşaatı hızla devam ediyor. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Muammer Köken, 22 Eylül'de konutların tamamlanacağını söyledi. TOKİ ve Keskin Belediyesi'nin yaptığı konutlarda 126 konut, 1 işyeri ve 1 cami olacak. Projede 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi.


Kaymakam Köken, yapılan bu TOKİ konutlarıyla müstakil tadilatı zor babadan kalma evlerde yaşayan, yıllardır kiralık evlerde oturan birçok vatandaşın ev sahibi olacağım ve özellikle dezavantajlı gruplardan yaşlılar ve engelliler için bu konutların büyük rahatlık sağlayacağım belirterek, TOKİ konutlan ile Keskinde yaşam kalitesinin daha da artacağına inandığını bildirdi. Devletin TOKİ desteğiyle vatandaşlara büyük bir imkan sunduğunu belirten Köken, bu konuda öneli çalışmaların yapıldığım ve ülkenin her yerinde TOKİ ve Emlak Konut projelerinin...