20 / 04 / 2024

Mudanya Saraylar teslimleri

Mudanya Saraylar teslimleri

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

İstanbul Sarayları 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak!

Daire teslimleri hemen yapılan İstanbul Sarayları 2014 fiyatları için son gün 31 Ocak. Projede stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Venedik Sarayları Ocak'ta teslim! 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa 'da inşa edilen Venedik Sarayları projesi Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Projenin teslimleri 2015 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

İstanbul Sarayları Sinpaş fiyat listesi!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Halkalı İstanbul Sarayları 119 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan İstanbul Sarayları Sinpaş fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Mudanya Saraylar projesi Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor!

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar projesinde fiyatlar 550 bin liradan başlıyor!

Mudanya' da Birel İnşaat tarafından hayata geçirilen Mudanya Saraylar projesinde 36 daire bulunuyor. Proje A+ yaşam standardı sunuyor. Daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Birel İnşaat 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek!

2014'e aynı anda 4 projeyle başlayan Birel İnşaat, ultra lüks yaşam alanı Mudanya Saraylar'dan sonra yine lüks segmentte yeni bir projeye başlıyor. Firma 2015'te toplam 155 yaşam alanı üretecek...

Viaport Venedik Sarayları görselleri!

Viaport Venedik Sarayları görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Viaport Venedik Sarayları projesinde banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor

Venedik Sarayları'nda 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venedik Sarayları projesinde teslimleri Mayıs 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Projede toplam 900 adet konut yer alıyor. Venedik Sarayları 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Venedik Sarayları fiyat listesi! 329 bin liradan!

Venedik Sarayları fiyat listesi 329 bin liradan başlayarak değişiyor. Yüzde 5 peşinatın verildiği Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde konut teslimleri 2015 yılı Mayıs ayında yapılıyor...

İstanbul Sarayları 'nda son iki etap teslimleri başlıyor!

Bin 200 konutlu 1200 konuttan oluşan ve 1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalıların bulunduğu İstanbul Sarayları'nda 2014 yılı baharında teslimlerin tamamen bitirilmesi planlanıyor.

İstanbul Sarayları’nda son iki etabın teslimleri yeni yılda başlıyor!

Sinpaş GYO’nun Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Halkalı’da projelendirdiği İstanbul Sarayları’nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, Aralık ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak...

Mudanya Saraylar teslimleri Haberi

Mudanya Saraylar teslimleri

Bursa'nın incisinde saraylara layık keyif BURSA' nın ilk saray konseptli projesi olan Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor. 

Projede 2+1 dairelere Ferah Sofa, 3+1 dairelere Büyüleyici Revan, 4+2 dublekslere Şaheser Havuzlu Köşk adı...