19 / 04 / 2024

Mudanya Spor Salonu ek bina yapımına başlandı

Mudanya Spor Salonu ek bina yapımına başlandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinin tek spor salonunun yetersiz kalması üzerine İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleri ile ek bina yapımına başlandı.

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Karaman Merkez Spor Salonu'nda çalışmalar başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden Merkez 3 Bin Kişilik Spor Salonu'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Malatya Merkez Spor Salonu'nun yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Seker Fabrikası arazisi üzerine yaptırılan Merkez Spor Salonu'nu tanıttı. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan 3200 bin kişilik spor salonu, görenleri adeta büyülüyor.

Muharrem Candaş Spor Salonu açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nun ihale süreci başladı!

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

KARAMAN Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Karaman'a yapılması planlanan ve arsası belediye tarafından tahsis edilen 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmalar başladı.

Sakarya Pamukova Spor Salonu çürümeye terk edildi!

CHPli Erdoğan Sakarya Isır ve Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Pamukova Spor Salonu, yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulundu. Teke, spor salonunun çürümeye terk edildiğini söyledi.

Gebze Kapalı Spor Salonu restore ediliyor!

Gebze Kapalı Spor Salonu yeniden düzenleniyor. Başta ana koridorlar, sporcuların ve hakemlerin soyunma odaları, duş kabinleri, tuvaletler, lavabolar, ambarlar ile binanın iç yüzeyinde sıva ve boya çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu inşaatı yüzde 98 tamamlandı!

Antalya'da yapılan 10 bin kişilik spor salonu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı. 46.5 milyon liraya mal olan spor salonunun Nisan ayında müsabaka oynanmaya hazır hale geleceği belirtildi.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi'nin ihalesini Tekfem kazandı!

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi ihalesinin adrese teslim yapıldığı, ihaledeki kırım oranının bu iddiaları doğruladığı öne sürüldü. İhaleye Ankara ve İstanbullu 8 firma katıldı. Ankaralı Tekfem firması ihaleyi kazandı.

Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Salonu yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Uzuntarla’da bulunan Hayrettin Gürsoy Spor Salonu’nun tadilatı için ihale yapıldı.

Mudanya Spor Salonu ek bina yapımına başlandı Haberi

Mudanya Spor Salonu ek bina yapımına başlandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinin tek spor salonunun yetersiz kalması üzerine İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleri ile ek bina yapımına başlandı. 


Mudanya'nın tek spor salonu, yeni ek binasıyla bir çok branşa ev sahipliği yapacak. Antrenman, ısınma salonu ve bir depodan oluşan ek bina 2016 yılının Nisan ayında hizmete hazır hale gelecek. 300 bin liraya ihale edilen ek bina hakkında konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Tahir Yılmaz, uzun zamandır yapılması beklenen projeye başladıklarını söyledi. 


Yılmaz, "İnanıyorum ki bu salon Mudanya sporuna çok faydalı olacak. Salonumuz 23 metreye 12 metre ebadın olup, zemine basketbol potaları, voleybol fileleri konulacak. Diğer branşlar için de çok amaçlı bir şekilde kullanacağız" diye konuştu. Salonun maliyeti Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından...