26 / 04 / 2024

Muğla Köyceğiz yüksek okul

Muğla Köyceğiz yüksek okul

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

2023 yılı polis maaşları asgari  ücretin açıklanmasıyla beraber yeniden gündeme geldi. Polis maaşları görev yapılan yıla ve görev yapılan bölgeye göre değişiyor. Peki polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

İşte yeni yılın en düşük ve en yüksek memur maaşları!

2023 yılında en düşük ve en yüksek memur maaşları ne kadar olacak?

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. İşte Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı!

Polis maaşları Temmuz zammıyla kaç lira oldu? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç TL? İşte zamlı polis maaşları...

4 Haziran 2022 tarihinde TÜİK enflasyon verilerini duyurdu ve memur maaşlarına 6 aylık enflasyon farkı baz alınarak zam yapıldı. Polis maaşlarına da bu kapsamda zam geldi. Peki Temmuz zammıyla polis maaşları kaç lira oldu? En düşük ve en yüksek polis maaşı ne kadar? İşte yeni zamlı polis maaşları...

Herkes bekçilerin maaşını konuşuyor! İşte son zamlardan sonra en düşük ve en yüksek bekçi maaşları

TÜİK’in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından asgari ücretli çalışanlar, memur ve emeklilerin de maaşlarına zam geldi. Son günlerde ise en çok konuşulan konulardan biri bekçilerin maaşları. İşte Temmuz zammının ardından en düşük ve en yüksek bekçi maaşları…

Emekli zammı ile yeni maaş tablosu belli oldu! Zamlı maaşlar yattı mı? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı!

Milyonlarca emekli zamlı emekli maaşlarının yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? En düşük ve en yüksek SSK ve BAĞKUR emekli maaşı ne kadar?

Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından yayınlanan resmi verilere göre, Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Köyceğiz yüksek okul Haberi

Muğla Köyceğiz yüksek okul

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ konut alanında Fakülte ve Yüksek Okul yapımı için anlaşma sağlandı. Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’ Köyceğizde Fakülte ve Yüksekokul binalarının yapımı için yapmış olduğumuz girişimler olumlu sonuçlanmıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, AK Parti Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk ile birlikte Ankara’da TOKİ idaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Toparlar Mahallemizdeki TOKİ konut alanının içerisinde Fakülte ve Yüksekokul yerleşkesinin yapılmasına karar verilmiş ve 6 Milyon TL lik yatırım sözleşmesi imzalanmıştır. Fakülte ve Yüksekokul binalarının yapımına TOKİ konutları ile birlikte başlanacaktır. Köyceğiz’imize hayırlı olmasını dilerken tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi.



Bursa...