09 / 12 / 2025
fuzul

muğla ortaca otel hortum

muğla ortaca otel hortum

Muğla 'nın Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme köyünde yaşanan hortumda büyük zarar gören otellerde tahliye çalışmalarına başlanıldığı belirtildi. Tahliyenin tamamlanmasının ardından otelin tadilata alınacağı ifade edildi.

SZF Life Muğla’da 3 milyon 450 bin TL’ye anahtar teslim fırsatıyla!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde inşa edilen SZF Life Evleri’nde yer alan konutların güncel satış fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlıyor. 

Muğla SZF Life Evleri’nde 3.1 milyon TL’ye! Teslimler önümüzdeki ay!

Muğla’nın gözde ilçelerinden Ortaca’da inşa edilen SZF Life Evleri’nde Haziran 2025 fiyatları 3 milyon 100 bin TL’den başlıyor.

Bakanlık'tan Muğla Büyükşehir ve Marmaris Belediyesi’ne Sinpaş Kızılbük için 'Kaçak oteli yıkın' talimatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü, Marmaris ilçesinde kaçak yapılaşmalar nedeniyle mühürlenmesine rağmen süren otel tadilatı ve inşaatıyla ilgili Marmaris ve Muğla Büyükşehir belediyelerine yazı göndererek,  yapının yıkılması talimatını verdi.

Muğla Blue Life Sarıgerme’de 22 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Blue Life Sarıgerme projesi Mimyap - Yuma İnşaat Ortaklığı ile Muğla Ortaca’da inşa ediliyor. Projede konutlar 22 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Le Chic Sarıgerme Resort’un inşaatı başlıyor! Deniz GYO’dan Muğla Ortaca’ya 234 odalı otel geliyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla’daki yeni otel projesi Le Chic Sarıgerme Resort’un inşaatına başlıyor. Muğla Ortaca’da hayata geçirilecek 234 odalı otel 455 milyon 700 bin TL’ye mal olacak.

Deniz GYO, Muğla Ortaca'daki otel inşaatı için sözleşme imzaladı! 

Deniz GYO, Muğla İli, Ortaca İlçesi, Fevziye Mahallesinde konumlu üst hakkı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İnşaat Yapımı ve İşletme Sözleşmesi" imzaladı. İşte ayrıntılar...

Shelton İnşaat’tan Muğla Milas’a bin 220 odalı otel geliyor! 3 milyar TL'lik dev kompleks için düğmeye basıldı!

Shelton İnşaat, Muğla Milas’ta bin 220 odalı otel inşa etmek için düğmeye bastı. ÇED sürecinin başladığı otelin 3 milyar 60 milyon 870 bin TL’ye mal olması planlanıyor. 

Deniz GYO Muğla Ortaca’daki arsasını 37.7 milyon TL’ye Green Turizm Otelcilik'e sattı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'da yer alan arsasını 37 milyon 769 bin 200 TL bedelle sattı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare olarak açıklandı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

muğla ortaca otel hortum Haberi

muğla ortaca otel hortum


Ortaca'nın dünyaca ünlü turizm tesislerini barındıran Sarıgerme köyünde, 3 dakika devam eden ve büyük maddi hasara yol açan hortumun yol açtığı yaraların sarılması için çalışmalara başlandı. Hortumda binlerce çam ve okaliptüs ağacı, köklerin ve dallarından koptu. Bölgedeki bazı otellerin ise çatıları uçtu. Sadece bir otelde 6 milyon TL’nin üzerinde maddi hasar meydana geldiği öğrenilirken, yılın 12 ayı açık olan ve faaliyet veremez hale gelen otelde bulunan turistlerin tahliye edilmesine başlandı. Tahliyenin tamamlanmasının ardından otelin tadilata alınacağı ifade edildi.


SARÇED Başkanı Cengiz İlhan yaptığı açıklamada; sahil ve piknik yerinin tamamen hortumda yıkıldığını söyledi. Sadece sahil şeridindeki zararın en az 100 bin TL olduğunu belirten İlhan, “Bölgedeki zarar çok büyük. SARÇED olarak yıkılan sahil ve piknik yerini önümüzdeki yıla yetiştirebilmek için çalışmalara...