19 / 04 / 2024

Muğla taşınmaz özelleştirmeleri

Muğla taşınmaz özelleştirmeleri

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

5 senede tam 845 taşınmaz özelleştirilmiş!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in özelleştirme uygulamalarına ilişkin soru önergesine cevap veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 5 yılda 845 taşınmazın özelleştirildiğini belirtti. Mehmet Şimşek ayrıca  212 adet imar planının onaylandığını kaydetti.

Aralarında İstanbul, Muğla ve Antalya’nın da olduğu 12 şehirdeki 73 taşınmaz için özelleştirme kararı!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne kayıtlı olan 12 şehirdeki toplam 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte detaylar...

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum parselinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO " Muğla Türkbükü Mahallesi yer alan 3 adet taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayımladı. Peki Muğla Bodrum parselinin değeri ne oldu? İşte detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

ÖİB'den Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum'da yer alan taşınmazın satışına onay verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Muğla taşınmaz özelleştirmeleri Haberi

Muğla taşınmaz özelleştirmeleri

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Gökçebel ve Bitez mahallelerinde yer alan  taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi'ndeki 1856,78 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihalede en yüksek teklif, 6 milyon 200 bin TL ile Er Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından verildi.

Bitez Mahallesi'ndeki 7 bin 836,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapılar için de en yüksek teklifi 16 milyon 310 bin TL ile Önderler İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Turizm ve Pazarlama AŞ verdi.

Özelleştirmede 70,4 milyar dolarlık...