26 / 04 / 2024

Muğla temel atma töreni

Muğla temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Muğla Bölge Müzesi'nin temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’ya kazandıracağı en önemli kültür yatırımları arasında yer alan Muğla Bölge Müzesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muğla'da inşaat kazısında tarihi mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu.

Muğla Çandır Cami hizmete açıldı!

Çandır Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arif Yalılı'nın açıklaması Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, çökme tehlikesi nedeniyle 2 yıl önce yıkılarak yöre halkı tarafından imece usulü ile yeniden yapılan Çandır Camisi, hizmete girdi.

Muğla'ya 38 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 38 milyon lirayı bulan yatırımların temelini atma ve açılışlarını yapmak için geldiği Muğla’da Türkiye’de 2019 yılına kadar yapılacak 1071 Göletin bitirilmesi için tarih ve saat verdi.

Muğla Büyükşehir İkmal Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Makine ve İkmal Hizmet Binası’nın temeli Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde 21 bin 537 metrekare alan içerisinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı temel atma töreni ile gerçekleştirildi.

Muğla Seydikemer'de Düğün Salonu Projesi hayata geçiriliyor!

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Temel Mahalle Muhtarı Naim Sazcı ve Seydikemer Belediyesinin ortaklaşa başlattığı Düğün Salonu Projesi, Temel Köy Meydanında hayata geçiyor.

Muğla'ya 200 milyon TL değerinde devlet hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "2023'te Türkiye, yakın coğrafyasındaki 1,5 milyar insanın sağlık turizminde merkez ülkesi olacak" dedi. Bakan Müezzinoğlu, Muğla'da devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Muğla temel atma töreni Haberi

Muğla temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün temeli atılan Dalaman Ovası Sulaması işi tamamlandığında Dalaman Ovası'nda 121 bin 240 dekar arazinin zirai sulamaya açılacağını bildirdi.


Çeşitli temas ve ziyaretler için Muğla'da bulunan Bakan Eroğlu, Muğla Atatürk Spor Salonunda düzenlenen törende 20 tesisin temelini attı.


Törende konuşan Eroğlu, Muğla'nın yüzölçümünün önemli bir kısmının ormanlarla kaplı olduğunu, koruma alanları da oldukça fazla olan ili sık sık ziyaret ettiğini ve kendisini Muğla'nın milletvekili gibi hissettiğini dile getirdi.


Kente büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz. Bu tesisler arasında en önemlisi Dalaman Ovası Sulaması. Bu tesis tamamlandığında Dalaman Ovası'nda 121 bin 240 dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve bu bölgedeki çiftçilerimize yıllık 133 milyon 364 bin lira...