26 / 04 / 2024

muğlada bayramda oteller dolacak

muğlada bayramda oteller dolacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Emekli ikramiyeleri artıyor mu? Emekliye bayramda 4 bin 253 lira...

CHP tarafından Meclis'e emekli ikramiyelerinin 4 bin 253 lira olması konusunda kanun teklifini sundu. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere toplamda iki kez verilen ikramiyenin 1100 liradan 4 bin 253 liraya çıkarılması istendi.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

AVM'ler bayramda açık olur mu? AVM'ler 2018 bayramda açık mı?

Alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVM'ler bayramda açık olur mu? AVM'ler 2018 bayramda açık mı?

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Oteller bayramda yüzde 100 dolacak!

Bayram, turizm sektörüne ilaç gibi geldi. Bir haftada 13 milyon kişi yollara dökülecek. Yolcuların yarısı memlekete, yarısı tatil yörelerine koşacak. Oteller ise yüzde 100 doluluğu yakalayacak.

Muğla'da lüks konut için oteller yıkılıyor!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmaları son dönemde otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapıyor. Bazı otellerin yerine yapılan rezidanslar, 450 bin ila 2 milyon lira arasında değişen fiyatlarl

Oteller bayramda dolu olacak!

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor.

Güneyde oteller bayramda doldu!

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor...

Bayramda yoğun talep uçak bilet fiyatlarını artırdı!

Bayramda yoğun talep uçak biletlerinde ve otellerde fiyatların katlanmasına neden oldu. Havayolu şirketlerinde bilet fiyatları 400 lirayı aşarken, oteller normalin iki katı fiyat tarifesine geçti...

Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak!

Marmaris'e son yıllarda yerli turistlerin de ilgisi arttı. Bayram tatilinde Marmaris'te oteller dolu olacak. GETOB Başkanı Bülbüloğlu: "Marmaris bölgesindeki konaklama tesislerinde bayramda yer bulmak neredeyse mümkün değil" dedi.

Bayramda oteller dolu!

Ramazan ayı sebebiyle iç turuzimde yaşanan düşüş, bayramla birlikte en hareketli zamanlarını yaşacak. Tatilcilerin en fazla ilgi gösterdikleri Akdeniz ve Ege kıyılarındaki otellerde Ramazan Bayramı ve sonrasında yer kalmadı

muğlada bayramda oteller dolacak Haberi

muğlada bayramda oteller dolacak

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Marmaris'te bayram nedeniyle tüm otellerin dolduğunu, rezervasyon yaptırmayanların yer bulmasının imkansız olduğunu söyledi. Eylül ayında yabancı turist sayısında da artış nedeniyle ivi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Özbozdağ, "60 bin yatak kapasitesi bulunan Marmaris'te bayram nedeniyle 4 ve 5 yıldızlı tüm oteller dolu" dedi. 



Ege...