29 / 03 / 2024

Muğlada hangi yatırımlar yapıldı

Muğlada hangi yatırımlar yapıldı

Çalışmalarına son sürat devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetleri ile kısa zamanda Muğla’nın çehresini değiştirdi.

Muğla’ya 247 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantıların beşincisini Bodrum İlçesi’nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocaadon'un katılımıyla gerçekleşti...

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!    

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köz ve Mehmet Ali Erdoğmuş ortaklığında kuruldu.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Elbarrawı tarafından kuruldu.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Muğla'daki yatırımlar kentin çehresini değiştiriyor!

Muğla, hem turizmin 12 aya çıkarılması hem de diğer alanlarda yatırım ve girişimleri sürdürüyor. İşte Muğla'nın çehresini değiştiren çalışmalardan bazıları:

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Muğlada hangi yatırımlar yapıldı Haberi

Muğlada hangi yatırımlar yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014'te kurulan 14 Büyükşehir Belediyesi’nden biri olarak kısa zamanda kuruluşunu tamamlayarak Başkan Gürün’ün talimatlarıyla yatırımları ve projeleriyle Muğla’nın çehresini de değiştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Gürün yapımı devam eden ve tamamlandığında Muğla’da vatandaşlara kültür, sanat, eğitim, tarih ve daha birçok alanında büyük katkı sağlayacak olan sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Muğla Bölge Müzesi, Menteşe Kent Meydanı ve katlı otopark, Menteşe Şehirlerarası otogar ve Cumhuriyet Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Menteşe Kentsel Tasarım Yolu ve Meydan Düzenlemesinde Sona Gelindi

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında göreve başladığı günden itibaren Muğla genelinde 360 Milyon lira yatırımla 2300 kilometre yol çalışması yaptı ve kent meydanı düzenlemeleri ile Ortaca, Dalaman, Akyaka, Datça’da 30 Milyon 756...