26 / 04 / 2024

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönüllü kültür teşekküllerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen toplantıda 2019 yılında yaptıkları çalışmalara değinen  Başkan Büyükkılıç, 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Büyükkılıç, Ankara’da yaptıkları girişimler sonucu 1 milyar TL’nin üzerinde bir yatırıma vesile olduklarını dile getirdi.

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’deki birlik beraberliğe değinerek “Birlik beraberliğimiz bereketimiz” diye konuştu. Gönüllü kültür kuruluşlarının çalışmalarıyla ilgili de konuşan Başkan Büyükkılıç, “Sadece ilimiz için değil dünya için kaygısı, sevdası, derdi olan güzide bir topluluksunuz” dedi. 

“ANKARA’DAN 1 MİLYAR TL”

Konuşmasında 2020 yılı yatırımlarıyla ilgili de açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 2020 yılının yine yatırımlarla dolu dolu geçeceğini dile getirdi. Kayseri’nin yatırımlarını Ankara’da yakından takip ettiklerini ve bu sene içinde bazı projelerin temelinin atılacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, “İnşallah Ankara’da yaptığımız görüşmelerle 1 milyar TL’nin üzerinde bir yatırıma vesile olacağız. Böylece Kayseri’nin işini nasıl takip ettiğinin sonuçlarını alacağız. Desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha sonra toplantıya katılanlar tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.


Geri Dön