27 / 04 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine yapılacak olan yatırımlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesi toplantı salonunda görüşüldü, İşte Süleymanpaşa’da yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlar...




Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine yapılacak olan yatırımlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesi toplantı salonunda görüşüldü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın da hazır bulunduğu toplantıda çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.


Başkan Albayrak, toplantının açılış bölümde yaptığı konuşmada, “11 ilçemizle ilgili yatırımları değerlendirdiğimiz toplantılarımız devam ediyor. 2015 ve 2016 yılı yatırımlarını hep birlikte değerlendireceğiz. Sistem hızlı şekilde ilerliyor.  Ben ve çalışma arkadaşlarım gün ve saat gözetmeksizin ilçelerimizin sorunlarına çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerde çalıştığınız bölgeye 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde organize olun. İlçelerimizi, vatandaşlarımızı mağdur bırakmayacağız. Böyle bir lüksümüz kesinlikle yok. Toplantılarımıza ilginiz ve katılımlarınız için teşekkür ederim” dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin Süleymanpaşa ilçesinde 2015 ve 2016 yıllarına ait yatırımları görüşüldü. Buna göre, Süleymanpaşa’da yapılan çalışmalar ve yatırımlar şu şekilde oluştu.


11 İlçe 11 Okul projesi (temeli atıldı)

Otopark ve Pazaryeri projesi,

15 adet eski binanın restorasyon ve kamulaştırılması projesi,

Yıkılmaya yüz tutmuş eski binaların onarımı projesi,

Veteriner, İlaçlama ve Mezarlık hizmetleri,

Kültür Sokağı projesi,

Kültür Gezileri, Kültürel Faaliyetlere destek,

Afet ve Acil Durum Yönetim Planları Hazırlama projesi, Jeolojik ve Jeoteknik etüt raporları oluşturulması,

Arıtma Tesisi projesi,

Balık Hali projesi.


Toplantının değerlendirme bölümü soru ve cevap ağırlıklı geçerken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal, Prof.Dr. Hazım Tamer Dodurka ve Mehmet Zeki Gürcün, Süleymanpaşa Belediyesi adına sürdürülen 2015 ve 2016 yıllarına ait faaliyet ve yatırımlarla ilgili görüşlerini aktardılar.


Toplantının son bölümünde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat toplantının çok faydalı geçtiğini belirterek, ilçelerle ilgili olarak, belirli aralıklarla istişare toplantılarının yapılması gerektiği yönünde görüşünü dile getirdi. Başkan Albayrak da Süleymanpaşa Belediyesinin her yatırıma hazır olmasından dolayı duyduğu menmnuniyeti dile getirdi ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile ekibine teşekkür etti.  



Tekirdağ Belediyesi


Geri Dön