27 / 04 / 2024

Muharrem Gürses

Muharrem Gürses

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ali Enver Ünal, Cem Devecioğlu, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Salim Devecioğlu tarafından 29 Temmuz'da kuruldu

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Gülşen tarafından kuruldu.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Gostil İnşaat Gıda Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gostil İnşaat Gıda Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Özdemir tarafından kuruldu.

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdris Akdere ve Muharrem Göçer ortaklığında kuruldu.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Flaş iddia: Yeni banknotlar mı geliyor?

Ekonomist Uğur Gürses, 500 ve 1000 TL'lik banknotlar basılacağını iddia etti.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Muharrem Gürses Haberi

Muharrem Gürses

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu, Salim Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Beton çelik kargir prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri.


Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kavrakoğlu Apartmanı,...