27 / 04 / 2024

Muharrem Hilmi Şenalp

Muharrem Hilmi Şenalp

Altunizade'de Ülkerler evi, Çatalca'da Nevzat Yalçıntaş evi ve Küçük Çamlıca köşkleri, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabad'da Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan cami ile Tokyo Cami projelerini hayata geçiren Muharrem Hilmi Şenalp kimdir?

Anikya İznik Çini'nin ürettiği çiniler Mimar Sinan Cami'sinde!

Başbakan tarafından açılan ve mimari projesi Muharrem Hilmi Şenalp, inşaatı Gürsoy Grup tarafından yapılan Mimar Sinan Cami’sinde, Anikya İznik Çini’nin ürettiği çiniler yer aldı

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi, borsa yüzde 6 yükseldi!

Borsa gün içinde sert yükselişler sergilerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklaması ile borsa yüzde 6 yükseldi. 

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili çağrıda bulundu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Muharrem Hilmi Şenalp Haberi

Muharrem Hilmi Şenalp

Muharrem Hilmi Şenalp kimdir?

Muharrem Hilmi Şenalp, 1957 Konya doğumlu. Lise eğitimine kadar Konya’da bulunan Muharrem Hilmi Şenalp, daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’ni kazanarak 1981 yılında mezun oldu. Mimarlık Tarihi ve Restorasyon mastırı yapan Şenalp, Boğaziçi Üniversitesi’nde 4 yıl öğretim görevlisi olarak çalıştı.


Serbest mimar ve müteahhitliğe 1983 yılında başladı. National firmasından "Seçkin Aydınlatma Ödülü" aldı. Expo 2005 Türkiye Pavyonu ile, 121 ülkenin katıldığı, Expo 2005 Aichi Japan fuarında temaya uygunluk ve tasarım açısından " Nature’s Wisdom Award – Doğanın Bilgeliği" altın ödülüne sahip oldu.


Muharrem Hilmi Şenalp, dört erkek çocuğun en küçüğü olarak dünyaya geldi. Babası Namık Kemal Bey, çok sayıda hâfız yetiştirdiği için Hafız Ağalar diye tanınan Ispartalı bir aile olarak tanındı. Hasip Bey medrese tahsili için geldiği Konya'ya yerleşti....