26 / 04 / 2024

Mühibe Elif Germirli

Mühibe Elif Germirli

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Tahincioğlu Yenisahra İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yenisahra İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Alparslan Çalım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu.

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kozyatağı İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Mühibe Elif Germirli, Mesut Alkan ve Onur Tahincioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Ataşehir İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 55 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Zeytinburnu İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Hüseyin Bilmiş, Mühibe Elif Germirli, Nezih Barut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu

Palladium Yatırım İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Palladium Yatırım İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, İlyas Gençoğlu, Özcan Tahincioğlu, Abdulahat Tahincioğlu, Alpaslan Çalım, Can Tahincioğlu, Can Uslucan, Mühibe Elif Germirli, Onur Tahincioğlu, Orhan Güler, Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Evsizlere 200 bin TL hibe para yardımı yapılacak!

Ev sahibi olmak isteyen ve bu hayal ile yaşayan evi olamayan evsizler için Devlet, kendi evini yapmak isteyen evsizlere 150 bin Türk Lirası ve 200 bin Türk Lirası hibe para yardımı yapacağı duyuruldu.

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

Düve alımının hibe desteği açıklandı! Düve alımı hibe desteği 2023 ne kadar oldu?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi düve alım desteği açıklaması yaptı. İşte Bakan Kirişçi'nin açıklamasının tüm detayları...

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanlığı’ndan bir destek ödemesi daha! Çiftçiler bu parayı hemen alabilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı büyükbaş hibe ödemeleri için merak edilen soruların cevabını verdi. Hibe desteği için taşınması gereken koşullar peş peşe açıklandı. İşte büyükbaş hayvan hibe desteği hakkında merak edilenler...

Çiftçilere peş peşe müjde verildi! O desteğin detayları belli oldu! Bu parayı almaya koşun!

Büyükbaş hayvan hibesi almak isteyen vatandaşlar için konuyla ilgili tüm detaylar belli oldu. Hibe desteği almak isteyenlerin gerekli olan şartları taşıması gerekiyor.

Bakan Kirişçi, çiftçilere peş peşe müjdeyi verdi! Yüzde 75 hibe desteği başlıyor! 81 ilde verilecek!

Çiftçilere yönelik yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Devlet tarafından sağlanan hibe açıklamaları Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi. Bakan Kirişçi yüzde 75 hibe desteğinin verileceğini ve 81 ilde geçerli olduğunu duyurdu.

Mühibe Elif Germirli Haberi

Mühibe Elif Germirli

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, halen 212 Capital Partners'ın Danışma Kurulu Başkanlığı'nı, Cenk Bayrakdar ile beraber kuruduğu Revo Capital Fund I BV'nin de Kurucu Başkanlığı'nı sürdüren Özcan Tahincioğlu, bugün yeni şirketini kurdu. Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi'nde de Yönetim Kurulu Başkanı  olan Özcan Tahincioğlu'nun dışında Yönetim Kurulu Üyeleri arasında  Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli yer alıyor. 


Özcan Tahincioğlu kimdir, tıklayınız


5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan şirket Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'ndeki Nidakule İş Merkezi'nde yer alıyor. Palladium Tower, Palladium Antakya AVM, Nidakule Göztepe, Palladium Ataşehir AVM, Swissotel Grand Efes projelerine imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul halen Nidakule Ataşehir, Nidapark Beşiktaş ve Nidapark Seyrantepe projelerine de devam ediyor. Firma; Nidapark Yenisahra-Çengelköy-Beykoz ve Denizatı'nda da proje geliştiriyor.