18 / 04 / 2024

Mukadder Başeğmez hayatı

Mukadder Başeğmez hayatı

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Şişli belediye başkan adayı olarak Mukadder Başeğmez gösterildi. Peki, Mukadder Başeğmez kimdir? İşte AKP Şişli belediye başkan adayı Mukadder Başeğmez...

Hayat City Mahmutbey ön satışta! Özak GYO'dan Mahmutbey'e yeni proje! 

Hayat City Mahmutbey projesinde ön satışlar başladı. Peki Hayat City Mahmutbey projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

İŞKUR'dan çalışmayanlara 9 ay boyunca en düşük 10 bin 512 lira maaş verilecek! Tüm Türkiye'den başvuru alınıyor!

İŞKUR tarafından başlatılan İşbaşı Eğitim Programları kapsamında işsizlere ve iş arayanlara en düşük 10.512 TL maaş ödemesi yapıyor. İşte detaylar...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mukadder Başeğmez hayatı Haberi

Mukadder Başeğmez hayatı

Mukadder Başeğmez kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Şişli belediye başkan adayı olarak Mukadder Başeğmez gösterildi. Peki, Mukadder Başeğmez kimdir? Mukadder Başeğmez bugüne kadar hangi işlerde bulundu? 


Mukadder Başeğmez biyografi..

Mukadder Başeğmez, 1953 yılı Zara-Sivas doğumlu. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mukadder Başeğmez, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.


Mukadder Başeğmez, Serbest Tüccarlık yaptı. Ayrıca, XIX., XX. ve XXI. Dönem İstanbul Milletvekilliği yaptı.


Mukadder Başeğmez, evli ve 4 çocuk...