27 / 04 / 2024

Multi Türkmall

Multi Türkmall

Tamamladığı yatırımlara Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni de ekleyen ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'in ortak olduğu Multi Turkmall'ın CEO'su Levent Eyüboğlu, bugüne kadarki yatırımlarının 3 milyar Euro'yu bulduğunu söyledi.

Bir Hollandalı yatırımcı daha geliyor

Son yıllarda Corio başta olmak üzere Hollandalı gayrimenkul yatırım şirketlerinin göz bebeği olan Türkiye'ye bir yeni şirket daha geliyor.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Homend, Hurriclean süpürge, Ironpower ütü ve Royaltea çay makinesi şimdi aynı pakette! İşte 25 Eylül 2022 fiyatları 

Homend en çok tercih edilen 3 ürünü aynı pakette topladı ve indirim yaptı. Evlerin kahramanlarını bir araya getiren Homend, İron Power 1162H Buharlı Ütü, Hurriclean Multi Siklon 1231h Süpürge ve Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi’ni kaçırılmayacak fiyatla sunuyor. İşte 25 Eylül 2022 Homend fiyat

Dubaililerin gözü Türkiye'deki konutlarda!

Dubai Çoklu Emtia Merkezi (Dubai Multi Commodities Centre - DMCC) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Sultan Bin Sulayem yaptığı açıklamada Türk ekonomisinin halen daha hakettiği yerde olmadığını kaydederek, ülkede yeni iş birliklerine imza atmak istediklerini söyledi.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

İzocam kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor!

İzocam Dünya Konut Günü’nde Multi Konfor Evler ile kalın yalıtıma bir kez daha dikkat çekiyor

Ahlatçı Grup, Multi'den 2 AVM projesini satın aldı!

Ahlatçı Grup, Multi’ye ait 2 AVM projesini satın aldı. Multi Türkiye’nin 2013’te ABD’li Blackstone tarafından satın alınmasının ardından strateji değiştirdiğini belirten Hulusi Belgü, artık AVM geliştirici olmaktan çıktıklarını açıkladı.

Forum Diyarbakır AVM kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Altındağ: “Projelerimize Forum Diyarbakır’ı eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Açılışı bugün yapılan Forum Diyarbakır AVM Multi Türkiye ile Altındağ GMY tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 54 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Forum Diyarbakır AVM'ye nasıl gidilir?

Uniq İstanbul toplam 100 milyon Euro'ya hayata geçirildi!

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

Forum 15. şubesini Diyarbakır'da açıyor!

Diyarbakır'da, Multi Türkiye ile Altındağ Gayrimenkul Yatırım şirketi ortaklığıyla 1500 kişinin istihdam edileceği, 120 milyon euroya mal olan "Forum Diyarbakır" adlı alışveriş merkezinin 27 Mayıs'ta açılacağı belirtildi.

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

Marmara Forum'un tamamını Multi Development alıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Forum’un sahibi Multi Development oluyor. Marmara Forum’un yüzde 50 hissesi el değiştiriyor. Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu.

Multi Türkmall Haberi

Multi Türkmall

Bunu artırmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Eyüboğlu, başka ülkelere gitmesi planlanan ekstra yatırımları da Türkiye'ye çekmek istediklerini vurguladı.

MERKEZİ Hollanda'da bulunan Avrupa'nın en büyük proje geliştime ve yatırım firması Multi Development ve Türk şirketi Turkmall'un ortaklığı ile kurulan Multi Turkmall, "Forum" zincirine Mersin'i de ekledi. Multi Turkmall'ın CEO'su Levent Eyüboğlu, Türkiye'ye yaptıkları yatırımların 3 milyar Euro'yu bulduğunu belirtirken, bunu artırmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Turkmall'un Türkiye'de açtığı alışveriş merkezleri arasında M1 Adana, M1 Antep, M1 Konya, M1 Kartal, İstanbul Nautilus, Ankara Bilkent, Maltepe Carefour, MKM Akatlar gibi projeler yer alan Multi Turkmall, Türkiye'nin pek çok değişik...