23 / 04 / 2024

Multimo markası yenilikleri

Multimo markası yenilikleri

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Esta, Benesta markası ile konut üretecek!

Esta Construction Benesta markası altında, her metrekaresi çocuklu aileler için dizayn edilmiş konut projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlıyor.

Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de!

Sea Pearl Ataköy projesinde fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlayarak değişiyor. Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de yer alıyor.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Multimo markası yenilikleri Haberi

Multimo markası yenilikleri

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile oturma odası, yatak odası ve çocuk odasında yaptığı yeniliklerle ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.


Özellikle küçük metrekareli evlerde yaşayanlar, iç mekanı en verimli nasıl kullanabilirim diye düşünür. Gaysan Mobilya, “Multimo Wall” ile oturma odası ve yatak odası alanlarını pratik ve hızlıca birleştirip, ayırabiliyor. Kısacası yatak odasının bir bölümü gün içinde yaşam alanına dahil edilebiliyor. Gece ise bu alan yeniden yatak odası haline geliyor. Multimo Wall bunu çok fonksiyonlu tek bir ünite ile o kadar basit yapıyor ki, bir yanında yatağınızın, diğer yanda yaşam odası dekorunun olduğu duvarınız raylı bir sistem üzerinde istediğiniz tarafa kolayca...