26 / 04 / 2024

Murat Aslan şirketi

Murat Aslan şirketi

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Murat Balıkçı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Murat Balıkçı tarafından kuruldu.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Murat Aslan şirketi Haberi

Murat Aslan şirketi

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu. 


Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Asfalt ve asfalt ürünlerinin alımını satımını yapmak, yol yapım için gerekli altyapı çalışmaları yapmak, asfalt kaplama, Balans,alt temel,kazı yapımı, satıh kaplama,stabilize yol yapımı, plentnix serimi, renkli ve desenli asfalt yapımı, kilit taşı ve parke yol yapımı ve uygulamasını bunun için gerekli her türlü malzemelerinin alımını ve imalatını yapmak. 2- Her türlü yol inşaatı ve çevre düzenleme, işlerindeki asfalt üretimini yapmak,asfalt temini etmek, nakliyesini yapmak,asfalt serimi, asfalt yama işlerini yapmak, yaptırmak bu konudaki ihalelere girmek.  3-Her türlü...