28 / 03 / 2024

Murat Aslan taahhüt

Murat Aslan taahhüt

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Civleş tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın ve Murat Buzkartaca ortaklığında kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Demirkol ve Mustafa Cem Aslan ortaklığında kuruldu.

Szn Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Szn Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Işık tarafından kuruldu.

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Şahin ve Murat Aygen tarafından kuruldu.

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promate Aquatic İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emre Şahin ve Murat Aygen ortaklığında kuruldu.

Murat Aslan taahhüt Haberi

Murat Aslan taahhüt

Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi Bulvarı'nda kuruldu. 


Murat Aslan Asfalt Yol Yapım Taahhüt İşleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Asfalt ve asfalt ürünlerinin alımını satımını yapmak, yol yapım için gerekli altyapı çalışmaları yapmak, asfalt kaplama, Balans,alt temel,kazı yapımı, satıh kaplama,stabilize yol yapımı, plentnix serimi, renkli ve desenli asfalt yapımı, kilit taşı ve parke yol yapımı ve uygulamasını bunun için gerekli her türlü malzemelerinin alımını ve imalatını yapmak. 2- Her türlü yol inşaatı ve çevre düzenleme, işlerindeki asfalt üretimini yapmak,asfalt temini etmek, nakliyesini yapmak,asfalt serimi, asfalt yama işlerini yapmak, yaptırmak bu konudaki ihalelere girmek.  3-Her türlü...