18 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç kirası

Murat Dalkılıç kirası

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Kirasını geç ödeyen kiracı nasıl tahliye edilir?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan en büyük sorunların başında kiranın zamanında ödenmemesi geliyor. Peki, kirasını geç ödeyen kiracıya ne yapılabilir? Kirasını geç ödeyen kiracı nasıl tahliye edilir? İşte tüm detaylar...

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Kirasını ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Ev sahipleri bazı durumlarda kiracılar tarafından mağdur ediliyor. Kira borcunu ödemeyen kiracıların tahliyesi yasal yollarla mümkündür. Peki, kirasını ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Murat Dalkılıç kirası Haberi

Murat Dalkılıç kirası

Başarılı şarkıcı Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ev sahibiyle mahkemelik olmak üzere.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyi fırsat bilerek kirasına ekstra zam yapan ev sahibiyle mahkemelik olacağı iddia edilen Dalkılıç, kira artışına avukatı aracılığıyla itiraz etti. Murat Dalkılıç'ın ev sahibi ev sahibi, 25 bin liralık kirayı 60 bine çıkaracağını söylemişti.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe...