28 / 03 / 2024

Murat Elçi

Murat Elçi

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı! En uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi

Trabzon ilindeki kadınların el işçiliği ile ortaya çıkan ve adını oradan alan Trabzon hasır setlerinin fiyatları merak ediliyor. Elizi tüm Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başlattı. Peki en uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi.

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Dev mağazalar zincirinden ikinci el için ilginç kampanya

Dünya ekonomik krizlerle boğuşurken tüketicinin satın alma ve sahip olma yargıları da değişmeye başlıyor. Giyimden ayakkabıya, spor malzemelerden mobilyaya kadar her üründe ikinci ele olan ilgi artıyor. Daha önce

Koçtaş şahane eylül kampanyasında evinizi yeniletecek fırsatlar! İşte 29 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi!

Koçtaş şahane Eylül kampanyasında son günler. Yüzde 60’a varan indirimlerle evinizi baştan aşağı yenileyebilir ya da el işlerinizde yardım edecek malzemeleri çok ucuza alabilirsiniz. İşte Koçtaş fiyat listesi 

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Murat Elçi Haberi

Murat Elçi

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu. 


Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTOMOTİVSEKTÖRÜ 1.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3.Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını...