20 / 04 / 2024

Murat Gülen

Murat Gülen

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Troia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Troia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Şefik Selim Ergüder, Hüseyin Erdal Nizamoğlu ve Murat Gülen tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Nadir Güllü, Murat Güllü ve Ömer Güllü tarafından kuruldu.

Murat Gülen Haberi

Murat Gülen

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...