19 / 04 / 2024

Murat İldeniz inşaat sektörü

Murat İldeniz inşaat sektörü

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını söyledi.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

264 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Türkiye'de hayata geçirilen millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Murat Kurum, 264 millet bahçesinin inşaatının sürdüğünü söyledi.

Murat İldeniz inşaat sektörü Haberi

Murat İldeniz inşaat sektörü

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını söyledi. 


7 Haziran’da yapılan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden önce arazi ve konut satışları normal seyrinde devam ederken 7 Haziran’da ortaya çıkan tablo ile piyasanın düşüş yaşadığını aktaran İldeniz, 1 Kasım’a kadar bu olumsuz durumun devam ettiğini aktardı. 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönemde Tapu Dairesinde günde 50 iş yapıldığını gözlemlediklerini belirten İldeniz, seçim sonrası istikrarın devam edeceğine dair sonucun çıkmasıyla birlikte bu işlemlerin yaklaşık 120’ye çıktığını kaydetti. 1 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından yaklaşık 5 ay boyunca durgunluk yaşayan sektörün yeniden hareketlendiğini dile getiren Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz konu hakkında şunları ifade etti: “1 Kasım’dan önce...