20 / 04 / 2024

Murat Karaçay kim

Murat Karaçay kim

Maslak No/1 Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay yeni kiracıları Plus Kitchen markası ve ofis gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Karaçay, 'İstanbul’da 2015'te ofis gayrimenkul sektöründe artış olacak' dedi.

Murat Karaçay Maslak No 1 Ofis projesini değerlendirdi!

Proje İstanbul’un göz bebeği olan Maslak’ta bulunuyor. Maslak No/1 ismi, posta adresinin Eski Büyükdere Cad. No:1 olduğu için proje de Maslak No/1 adını aldı...

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı başvurusu onaylanan hesaplara her ay hemen 1250 TL para yatırıyor! 

Aile Destek Paketi ödemelerinden faydalanan vatandaşlar hesaplara her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek ödemelerinden kim nasıl faydalanacak? İşte detaylar...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Kara haber geldi! Tarlalardaki bu hastalık yüzünden ayçiçek yağı almak hayal olabilir!

Türkiye’nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden biri olan Edirne’deki bazı ayçiçeği tarlalarında köse hastalığı olarak da bilinen Ayçiçeği Mildiyösü’ne rastlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan uzmanlar, eğer tarlalarda gerekli önlemler alınmazsa, üreticinin de tüketicinin de zor durumda kalacağını

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Murat Karaçay kim Haberi

Murat Karaçay kim


Maslak No/1 Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay yeni kiracıları Plus Kitchen markası ve ofis gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.


Maslakno/1’in Plus Kitchen ile anlaşma nedeni nedir ? Cafe - Restaurant hizmeti ile ilgili kaç firma ile görüşüldü ?


Projenin ilk başından bugüne kadar, alışılagelmiş markalarla cafe – gıda hizmeti vermek istemedim. Bu nedenle farklı konseptleri olan, ama bunun yanında Plaza çalışanlarının taleplerini hizmet ve üretim çeşitlerini arttırarak devam ettirecek bir marka arayışında olduk. Bu hedeflerle yola çıkarak seçmiş olduğumuz firmalar ile görüşmeler yaptık. Görüştüğümüz firmaların tümü kendi bünyelerinde ayrı ayrı A+ hizmet vermenin  öncelikli olduğu firmalardı.  Plus Kitchen’ın  çok hızlı büyümekte olan yenilikçi bir firma olması tercihte kendilerini öne çıkarmıştır.  


Plaza çalışanlarının normal bir restaurant ya da fast food yemek hizmeti yerine sağlıklı...