27 / 04 / 2024

Murat Muratoğlu kim

Murat Muratoğlu kim

Murat Muratoğlu bu haftaki yazısında konutun ihtiyaçtan mı yoksa yatırım için mi alındığını değerlendirdi. Muratoğlu "konut alanlar ihtiyaçtan çok yatırım düşüncesi ile hareket ediyor." dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekonomistlerden endişe verici tahminler: Dolarkuru 25 TL'ye ulaşabilir, kıyamet kopacak!

Ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL olabileceği yönündeki açıklamasının ardından, Murat Muratoğlu ekonomide kıyametin kopacağını söyleyerek dövizi ve evi olanlara uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ünlü ekonomist herkesi ikaz etti! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın

Popüler ekonomist Remzi Özdemir'in dolar kurunun 25 TL'ye yükselebileceğine dair açıklamasının akabinden, Murat Muratoğlu dövizi ve evi olanlara seslenerek ekonomide kıyametin kopacağını ifade etti.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Murat Muratoğlu kim Haberi

Murat Muratoğlu kim

Yatırım için konut almak olduğunu söylüyor, kimi balonu ifade ediyor. Bana sorarsanız ben baloncuyum. Arz öylesine fazla ki, Türkiye'de yaşayanların alım gücünü ve birikimlerini aşıyor Konut alanlar ihtiyaçtan çok yatırım düşüncesi ile hareket ediyor. 


Hayret! Bolca konut stoku ve arz fazlasına rağmen konut satışı ve fiyatlarda ciddi yükselişler gözlemleniyor. Peki, ama neden? 


Faiz konut ilişkisi Bunun en önemli nedeni eksi reel faiz... Yüksek enflasyona karşın suni olarak düşük tutulan faiz nedeniyle 2011 yılından bugüne kadar banka mevduat net reel faizleri hep eksi oldu. 


Eksi reel faiz paranın satın alma gücünü eritiyor. Bu nedenle insanlar parası mevduatta erimesin diye gayrimenkul ve j özellikle konut alıyor. Reklamı bol olan bu sektörün canlanması devletin de işine geliyor. Hem ekonomi büyüyor hem vergi gelirleri artıyor. Alanlar...