25 / 04 / 2024

murat özdemir tmmob denetim

murat özdemir tmmob denetim

MİMAR ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir, TMMOB'un denetimlerini tam yapmadığını söyledi...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Riskli binalar deprem gerçeğine karşı en büyük tehdit!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir yaptığı açıklamada deprem gerçeğine karşı güvenle yaşamanın tek yolunun binaların güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Ev alırken nelere dikkat edilmeli? Konut almak isteyenler hemen bakın!

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Konut Günü çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Özdemir, konut sahibi olmak isteyenlerin konut tercihlerinde nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili de konuştu. İşte o açıklamalar...

Yonka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yonka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcılar İstanbul'un o ilçelerine akın etti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yapan,  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki yabancı talebinin artarak devam ettiğini dile getirdi.

Murat Özdemir: Riskli yapılar acilen yenilenmeli!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Kentsel Dönüşüm Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kaynak ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbayram Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erim Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

murat özdemir tmmob denetim Haberi

murat özdemir tmmob denetim

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat Özdemir, her meslek odasının denetim vizesini şart koşmadığını ancak uygulamada keyfilik olduğu için düzenlemeye gidildiğini söyledi. Vize ve onayın gelir kaynağı olduğunu söyleyen Özdemir, "Odalar, gelir kaleminin kısıtlanmasından dolayı düzenlemeye itiraz ediyorlar. Projeler, yapı denetim firmaları ve idarelerce de denetlenir. TMMOB'daki işlem ikinci bir denetim oluyurdu. Fiili olarak pek de denetlenmiyordu" dedi. 


Sabah...