28 / 03 / 2024

muş bulanık toki evleri

muş bulanık toki evleri

Muş'un Bulanık İlçesi'ndeki TOKİ affet konutlarında yaşayan bazı hak sahipleri, konutların su sızdırması ve ve çevre düzenlemesi sorunu yaşadıklarını ileri sürdüler.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Muş Bulanık Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? Aralık ayı kira artış oranı ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte mülk sahipleri ve kiracılar Aralık ayı kira artış oranının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muş'ta 40.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 40 milyon 174 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

muş bulanık toki evleri Haberi

muş bulanık toki evleri

Varto ilçesinde 1966 yılında yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bulanık ilçesinde yaptırılan ve 2005 yılında tamamlanan konutlarda yaşayan bazı vatandaşlar, konutların yapımında kötü malzeme kullanıldığını ileri sürerek, çevre düzenlemesinin geçen zaman içerisinde yapılmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade ettiler. Hak sahibi vatandaşlardan Vadi Atik, özellikle yağışlı havalarda çatılardan su sızdığını belirterek, şöyle konuştu: "Oturduğumuz binalar hiç sağlam değil. Biz TOKİ yetkililerinin gelip yeniden inceleme yapmalarını ve eksiklikleri gidermesini bekliyoruz. Gerekli müracaatlarımızı da yaptık. Yağmur yağdığında çatılardan su sızıyor. Ayrıca, çevre düzenlemesi yapılmadığı için yolumuz çamurdan geçilmiyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz." Muş Valisi İbrahim Özçimen, konu ile ilgili kendisine henüz herhangi bir başvuru yapılmadığını belirtti. Vali Özçimen, "Konuyu en kısa sürede TOKİ yetkililerine...