26 / 04 / 2024

Muş Varto toki konutlarıMehmet Nuri Çetin

Muş Varto toki konutlarıMehmet Nuri Çetin

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ sosyal konut şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş Kepenek TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Muş Kepenek TOKİ 2019 projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Muş Kepenek TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Muş Kepenek TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 195 bin 870 TL olarak belirlendi.

Muğla TOKİ 51 konut ihalesi yarın!

Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi 3. Etap Menteşe Mahallesi 51 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muş Kepenek TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 10 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Muş Kepenek TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 69 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Muş Kepenek TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Muş'ta TOKİ Konutları için kura çekim hazırlığı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

Muş TOKİ projesinde çalışmalar sürüyor!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sosyal Konut Projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılacak 381 konut, 1 cami ve 1 alışveriş merkezinin yapılacağı inşaat alanını inceledi.

Muş Varto toki konutlarıMehmet Nuri Çetin Haberi

Muş Varto toki konutlarıMehmet Nuri Çetin

Manisa Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın en önemli prensiplerinden bir tanesi, hiçbir yerde insanlar standartların dışında konutlarda yaşamasın, kaliteli yaşam şartlarına ulaşsın diye yapılan projelerden bir tanesi de konut projesidir. İlk etapta merkez için 60 tane konut projemiz geçti. 

Diğer bir projemizde köylerdeki bireysel evler. Bu bireysel olarak yapılacak konutlarımızda ilk etapta 5 adet evi tamamlayıp teslim edeceğiz. Bir ay içerisinde 25, ikinci etapta ise 25 tane daha düşünüyoruz. Sürekli gidenler ve gelenler oluyor. Toplamda bir yıl içinde 100 konut yapma planımız var. Zaten bunun 60 adedi gerçekleşti. Ödeneği geldi, başlanacak. Diğerinin de sözünü aldık. İlçemizde evsiz hiç kimsenin kalmasını istemiyoruz. Tüm vatandaşımıza...