26 / 04 / 2024

Musa Yılmaz Gayrimenkul

Musa Yılmaz Gayrimenkul

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Yılkar Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılkar Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Gündüz ve Oğuzhan Karaoğlan ve Oğuzhan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Gayrimenkul İnşaat Yapı Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail  Aras ve İsmail Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Musa Yılmaz Gayrimenkul Haberi

Musa Yılmaz Gayrimenkul

2004 yılında Bursa’da kurulan Musa Yılmaz Gayrimenkul, profesyonel bir ekiple kurumlaşma sürecine hız kazandırdı. 12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi. Daha çok yatırımcılarına çalıştıklarını ifade eden Musa Yılmaz; Kayapa, Hasanağa, Görükle, İrfaniye, Gökçeköy, Yolçatı, Mudanya’da Hasköy ve Mürselköy gibi gelişime açık olan yerlerde faaliyet gösterdiklerini kaydetti.


Ücretsiz Expertiz Hizmeti Yapıyoruz

Hisseli parsel alanlarını toplayarak yatırımcıya tek bir tapu hakinde teslim ettiklerini ve bütün süreçleri itinalı bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Musa Yılmaz, bu konuda iddialı olduklarını söyledi. Yatırımcıya kazanç sağlayacak yerleri tercih ettiklerini belirten Musa Yılmaz, yatırımcılara şu önerilerde bulundu: “Ücretsiz experlik hizmeti yapıyoruz. Hayali projeler ve hikayeler anlatan dolandırıcılara...