19 / 04 / 2024

mustafa akaydın manavgat gezisi

mustafa akaydın manavgat gezisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP belediye başkanı adayı Mustafa Akaydın, hazırladıkları projelerle kırsal alanda ve Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle olan köylerdeki sorunlara köklü neşter vuracaklarını söyledi...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Manavgat Çeltikçi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Bursa'daki konutların yüzde 79'u sigortasız!

Olay köşe yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün'ün konut sigortası açıklamalarını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın o yazısı...

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Manavgat'a 300 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı Antalya'nın Manavgat ilçesine 300 yataklı Devlet Hastanesi inşa ettirecek. Hastane inşaatının kısa sürede başlaması bekleniyor.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

mustafa akaydın manavgat gezisi Haberi

mustafa akaydın manavgat gezisi


Başkan Mustafa Akaydın, CHP'li Manavgat Belediye Başkanı ve belediye başkanı adayı Şükrü Sözen, İl Başkanı Devrim Kök ve İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte Manavgat'ta seçim çalışması yaptı. 30 Mart mahalli seçimlerine Antalya merkez ve 19 ilçesinde tulum çıkarmaya yönelik çalışma yaptıklarını belirten Akaydın, hazırladıkları projelerinin önemli bölümünün yeni Büyükşehir Yasası adaptasyon olduğunu kaydetti. Akaydın, kırsal alanda, mahalle olan köylerde ciddi sorunlar olduğunu ve bu sorunlara köklü neşter vuracaklarını söyledi. Akaydın, "Köylü vatandaşlarımıza danışmanlık, eğitim ve tarımsal kalkınma projeleri gibi hizmetlerini vereceğiz. Manavgat bölgesindeki sahildeki zenginliği kırsala taşıyacacağız. Manavgat'la birlikte elele yapacağız. " diye konuştu. 


Antalya'nın ilçeleri içinde Manavgat'a karşı özel bir sempati duyduğunu belirten Akaydın, 

siyaseten cezalandırılmış ve görevinin uzun bir süresinde olmayan Şükrü Sözen'e yaptığı hizmetler için teşek etti....